Wat doet Ademlab

Op deze website kun je je aanmelden voor een programma waarbij je persoonlijk begeleid wordt om ademhaling volgens de Buteyko methode te leren. Dit is overigens ook in groepen mogelijk.

De meeste van onze klanten zijn bedrijven, maar als jouw werkgever nog niet met ons samenwerkt dan kun je ook als particulier door ons begeleid worden (of je brengt het als een goed idee in bij je leidinggevende 😀).

Dagelijks komen op deze website mensen die informatie en hulp zoeken om hun gezondheid te verbeteren. Vaak hebben zij gehoord dat Buteyko ademhaling astma kan genezen.

Het is inderdaad zo dat Buteyko bekend is doordat astmaklachten sterk verminderen of helemaal verdwijnen. Maar wist je dat ook slaapstoornissen, hooikoorts, slaapapneu en vele andere klachten verminderen of verdwijnen door Buteyko ademhaling?

Ikzelf heb gemerkt dat ik veel rustiger ben, ik kan me beter concentreren. Eigenlijk voel ik me gewoon beter. Zou eigenlijk willen zeggen: gelukkiger. Buteyko ademhaling geeft mij rust, doordat ik minder ben gaan ademen.

Ik wist wel dat ik moeite had met concentreren, met zaken afronden. Dat de oplossing lag ik mijn ademen had ik nooit gedacht.

Ademlab – Dat geeft lucht!

 • Vijverlaan 2, 1182 BZ Amstelveen
 • (020) 2119442
 • info@ademlab.nl

Openingstijden

 • Maandag t/m donderdag
  09:00 - 17:00 / 19.00 - 21.00
 • Vrijdag
  9.00 - 13.00
 • Zaterdag
  09:00 - 13:00

Schrijf je in voor onze updates

Don't worry, wij krijgen het ook benauwd van spam!

0
Connecting
Please wait...
Stuur een bericht

Sorry, we zijn momenteel niet online. Laat een bericht achter.

Naam
* E-mail
* Jouw vraag of opmerking
Chat met onze medewerkers

Heb je een vraag? Vraag online en bespaar tijd!

* Jouw vraag of opmerking
Naam
E-mailadres
Wij zijn online!
Feedback

Help ons beter te worden! Laat het weten als we wat kunnen verbeteren.

Hoe beoordeel je onze ondersteuning?